Mirela Gîț

Mirela Gîț este coach, trainer și speaker certificat și independent John Maxwell Team și astfel sprijină oameni și echipe să obțină performanța, concomitent cu împlinirea personală. Oferă programe de dezvoltare personală și antreprenorială cu sesiuni de grup și individuale, axate pe cunoașterea de sine și construirea încrederii în propria per

soană, comunicare și relaționare, leadership personal și de echipă, strategie, vânzări, vorbit în public etc.

Și-a început cariera ca și cadru didactic, unde a activat 8 ani, acceptând și provocarea de a prelua o funcție de conducere a unei unități școlare la doar 23 de ani. Apoi a trecut în industria vânzărilor directe, activând peste 20 de ani în companii de profil, inclusiv în domeniul financiar și dezvoltând oameni și echipe de vânzări – performanța acestora fiind dovedită de numeroasele premii la nivel regional și național.

Fiind – mai întâi – un om dedicat creșterii oamenilor din jur și adăugării de valoare, cele mai mari realizări le consideră a fi succesele clienților săi, transformările pe care ei le produc în urma sesiunilor de dezvoltare în viețile lor, în echipele și afacerile lor, chiar și în comunitățile din care fac parte! Dorința de adăugare de valoare și misiunea pe care și-a asumat-o o determină să se implice și în proiectele de voluntariat sub egida John Maxwell Team – „Inițiativa Globală pentru Tineri” (anual), „Leadership pe timp de criză” (ce a debutat în 2020 – în contextul pandemiei), iar din 2021, „Schimbă-ți lumea!”(axat pe a transmite și practica valori sănătoase de leadership ce pot schimba nu doar vieți, ci și comunități, cu scopul de a forma o masă de facilitatori ai acestui proces, chiar din rândurile participanților la aceste sesiuni numite „mese transformaționale”). Motto-ul său: „Fă ca pe unde ai trecut tu să fie mai bine ca înainte.” (N. Iorga)

Mirela este autoarea cărții „Atelierul de creat oameni frumoși și conștienți” (Editura Napoca Star, 2021) scrisă în coautorat cu doamna Viorica Pârja. Volumul a fost rezultatul unui proiect comunitar realizat în cadrul Academiei și a fost oferit spre folosul societății românești prin intermediul lanțurilor de biblioteci universitare din țară.

Mai multe detalii despre doamna Mirela Gîț vă invităm să descoperiți pe site-ul ei aici.