Vizionari ai comunității

 

 

 

 

Această pagină ne va face cunoștință cu acțiunile, modelele sau ideile celor care sunt activi și implicați în a veni cu soluții la problemele politice, administrative, sociale etc. – deci de bună gestiune și dezvoltare a calității vieții și stării de bine a oamenilor în general. În curând aici veți descoperi o parte din minunăția darurilor divine manifestate pentru omenire prin intermediul unor suflete nobile, pline de entuziasm și devotament față de binele celorlalți.

         ANTONIO PATANE

       

     “Noua comunitate italo-română a depășit 2,5 milioane de persoane, este chiar mai mare decât aceea a unor state din Uniunea Europeană (UE). Sunt români din Italia, tinerii români care au crescut acolo și au venit să studieze sau să lucreze aici, italieni care locuiesc în România sau pensionari din această țară care s-au stabilit aici, dar și familii mixte. Există o dimensiune culturală italo-română formată în cadrul unor valori comune care a avut o dezvoltare rapidă după intrarea României în UE. Primul val de antreprenori din Italia a venit aici din proprie inițiativă, însă în ultimii ani situația s-a schimbat. Sunt domenii în care se poate colabora: expertiza italiană din tehnologia informației poate face mult pentru sănătatea din România. Brandurile italiene sunt binecunoscute aici. CCIR va fi mult mai prezentă la Cluj; vom lucra în stil italian, adunând toate asociațiile italiene de business de aici, dar vom relansa și Centrul Cultural Italian”, a spus Antonio Patane.  Ce șoc a fost în parcul industrial Tetarom III atunci când s-a anunțat că Nokia vrea să plece din Cluj – că va fi colaps economic, că vor rămâne mii de oameni fără locuri de muncă. Iar colacul de salvare a fost tocmai De’Longhi. Și liniile aeriene directe cu Italia de la Aeroportul Internațional Cluj au ajutat deoarece acum oamenii de afaceri au o reacție mult mai rapidă. Nu degeaba se spune că toate drumurile duc la Roma. Deși nu vom ajunge niciodată la nivelul Cetății Eterne, vom ști să primim așa cum se cuvine italienii la Cluj”.

https://zcj.ro/economie/antreprenoriat-in-stil-italian-la-cluj–184034.html

Snapshot: Antonio Patanè, FSP Global

 

https://angajatorulmeu.ro/tag/antonio-patane/?cn-reloaded=1

 

MIHAELA STOICA

“Mihaela Stoica este antreprenor in serie, conducand doua afaceri de succes inca de la o varsta extrem de frageda: Cabana Claris din statiunea Crivaia si fabrica de mobila Valber. Pentru ca a simtit ca poate mai mult de atat, Mihaela a devenit Ambasador EBW la Cluj-Napoca si s-a dezvoltat si mai mult pe plan personal si profesional, devenind trainer certificat si independent John Maxwell si trainer de vanzari SELLification. De asemenea este si psihoterapeut la Asociatia de psihoterapie integrativa ACCPI. Este o persoana dinamica si dornica de a adauga valoare in permanenta persoanelor din jurul ei si spune de fiecare data: „Fiecare dintre noi este programat sa obtina succesul, performanta dar si pacea, linistea dorita! Este nevoie doar de a ne depasi limitele, de a iesi din zona de confort si prin indrumarea si mediul potrivit vom reusi sa ne indeplinim visele! Urmeaza-ti visele!”

Mihaela Stoica – General Manager Cabana Claris & Valber SRL Trainer & Coach Certificat si Independent

Acasa

 

Am 25 de ani de antreprenoriat și vă invit să facem o comunitate în care să avem valori și energie. M-am reinventat tot timpul și eu sunt aici pentru voi, pentru orice, să ne dezvoltăm și mi-aș să facem o comunitate frumoasă și să împărțim aceleași dorințe mărețe. Să păstrăm legătura cât mai aproape de acum înainte. Vreau să creștem împreună și să ne dezvoltăm afacerile împreună”, a spus Mihaela Stoica.

O bănățeancă, numită Ambasador Elite Business Women din Cluj-Napoca