Punctul pe I

Cartea cuprinde interviuri pe teme de actualitate și interes, precum și învățături, sfaturi și modele de experiențe umane menite a ne reda încrederea că există printre noi în continuare suflete nobile, care fac din servirea binelui colectiv și din ajutarea celorlalți scopul principal al vieții lor. Deopotrivă în domenii profesionale, în știință, în politică sau în activități comunitare, modelele de oameni buni din jurul nostru sunt deopotrivă o speranță și un far călăuzitor pentru fiecare dintre membri societății românești ca să navigăm cu bine peste furtunile destinului național prin care trecem acum ca societate, într-o epocă marcată de mari probleme la scară mondială.

Volumul este rezultatul unui proiect realizat în parteneriat între Academie și TeleMoldova Plus, sub tutela doamnei Veronica Hîncu (membră a Academiei) și cu aportul următorilor contributori:

Conf. Univ. Dr. Tudor Ciuhodaru – medic primar la Spitalul Clinic de Urgență „Profesor Doctor Nicolae Oblu” din Iași

Prof. Răzvan Bogdan Abălași – cadru didactic, Consilier în cadrul Ministerului Sănătății, Prim-Vicepreședinte Pro-România

Drd. Marius Brănici – avocat la Cabinet de avocatură & insolvență Marius Brănici, consilier în Baroul Iași, mediator și practician în insolvență

Av. Dr. Doina Stupariu  – Societatea civilă de avocatură „Doina Stupariu și asociații

Victoria Bulai – Director dezvoltare, Consultant în management, coach în Dansul Energetic

Volumul a apărut cu sprijinul dlui Daniel Metz și companiei NTT DATA Romania, sponsori principali ai Academiei Elitelor Modelelor și Valorilor, promotori ai emancipării sociale și redresării morale a societății românești, susținători ai mediului educațional și științific precum și activităților profesioniștilor din aceste domenii, puse în slujba dezvoltării comunitare.

Cartea poate fi citită în format tipărit în bibliotecile mari din țară (în special cele universitare și în cele județene), iar în format electronic (PDF) vă invităm să o descărcați (gratuit) de pe link-ul de mai jos. Volumul este pus în mod liber la dispoziția societății și poate fi împărtășit/distribuit în diverse comunități și rețele online pentru a ajunge la cât mai multă lume.

Punctul pe i – Caleidoscop pentru trup, suflet și minte – Veronica Hîncu