Slove de învățătură din Țara Moldovei

Slove de învățătură din Țara Moldovei

Proiectul este realizat în baza parteneriatului între Academia noastră și postul de televiziune TeleMoldovaPlus Iași. Parteneriatul este patronat de doamna Veronica Hîncu și reprezintă o tribună pusă la dispoziția purtătorilor de lumină, invitați să ne vorbească nouă tuturor despre drumul care urcă spre înălțimi, despre modele de valori, caracter, viață, activitate demne de urmat de către generațiile tinere, despre cum să ne regăsim și urmăm fiecare propria identitate și cale în viață, dar în același timp să învățăm a trăi frumos în armonie, comuniune și împărtășire cu toți ceilalți membri ai comunității precum și cu dragoste, respect și grijă față de natura  înconjurătoare.

Au participat în cadrul proiectului următoarele personalități:

Conf. Univ. Dr. Tudor Ciuhodaru – medic primar la Spitalul Clinic de Urgență „Profesor Doctor Nicolae Oblu” din Iași

Prof. Răzvan Bogdan Abălași – cadru didactic, Consilier în cadrul Ministerului Sănătății, Prim-Vicepreședinte Pro-România

Drd. Marius Brănici – avocat la Cabinet de avocatură & insolvență Marius Brănici, consilier în Baroul Iași, mediator și practician în insolvență

Av. Dr. Doina Stupariu  – Societatea civilă de avocatură „Doina Stupariu și asociații

Victoria Bulai – Director dezvoltare, Consultant în management, coach în Dansul Energetic

Proiectul a fost finalizat cu cartea intitulată: Punctul pe I: caleidoscop de învățături pentru trup, suflet și minte”, apărut la Editura Napoca Star, din Cluj-Napoca. Volumul poate fi consultat în bibliotecile universitare din țară, în bibliotecile comunitare precum și în format electronic (descărcare gratuită) de pe site-ul nostru la secțiunea cărți.

În ce privește partenerul nostru media, datorită unei acoperiri regionale foarte bună, TeleMoldovaPlus Iași reușește astfel să disemineze infomația și mesajul publicitar către toate categoriile de public indiferent de vârstă, ocupație sau venituri.

TeleMoldovaPlus Iași este disponibil unui număr de 4,5 milioane de abonați, adică 5,6 milioane de telespectatori si deasemeni poate fi urmărit și online din orice colț al lumii. Totodată TeleMoldovaPlus Iași este preluat de către RCS-RDS, UPC România, Telekom România S.A., Akta, Orange, Nextgen, Blue Telecom și peste 80% din rețelele de cablu din mediu rural.

Echipa mulțumește partenerilor noștri care au susținut financiar realizarea proiectului: dlui Daniel Metz și companiei NTT DATA Romania, sponsori principali ai Academiei Elitelor Modelelor și Valorilor, promotori ai emancipării sociale și redresării morale a societății românești, susținători ai mediului educațional și științific precum și activităților profesioniștilor din aceste domenii, puse în slujba dezvoltării comunitare.