Platforma Femeia și mântuirea lumii reprezentând un pachet de programe educaționale, culturale și comunitare, realizate în parteneriat cu AROLA

Platforma  Femeia și mântuirea lumii  reprezentând un pachet de programe educaționale, culturale și comunitare, realizate în parteneriat  cu AROLA – Asociația Auxiliară a Femeilor Ortodoxe din America , sub patronajul Mitropoliei Ortodoxe a Celor Două Americi, al ÎPS Părinte Mitropolit Nicolae, precum și al PS Părinte Epoiscop Ioan Casian și manageriat de doamna Preoteasă Claudia Aileni, președinta AROLA.

În cadrul acestei platforme am realizat Proiectul „Femeia și mântuirea lumii – Femeia și poezia lumii” , cu aportul a 16 participanți din Diaspora: SUA (New-York, Florida, Georgia, Connecticut), Canada (Toronto, Ottawa, St Hubert), Germania (Winzer) și din România (județele: Ilfov, Iași, Suceava, Bacău, Timiș, Bihor), sub coordonarea Preot. Prof. Univ. Dr. Theodor Damian și a doamnei Preotese Claudia Aileni, sub patronajul moral al Mitropoliei Române Ortodoxe a Celor Două Americi și a Episcopiei Române Ortodoxe de Canada, cu binecuvântarea Î.P.S. Părinte Mitropolit Nicolai și a P.S. Părinte Episcop Ioan Casian.