Multiculturalism și antreprenoriat feminin în societatea contemporană

Platforma Multiculturalism și antreprenoriat feminin în societatea contemporană realizată în parteneriat cu Elite Business Women  – organizație de tipul club cu misiune educațională, cea mai mare organizație de educație antreprenorială din România, depășind 12.000 de membri pe 2 continente: Europa (România, Mare Britanie, Portugalia, Italia, Belgia, Serbia, Rusia) și Asia (Liban, Bahrain, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite). Platforma este manageriată de doamna Bianca Tudor (Fondator și CEO EBW), membră a Academiei noastre.

În cadrul acestei platforme realizăm proiecte de format jurnalistic de tipul interviuri structurate pe teme axate fie pe modelul de business, fie pe stilul de viață, valorile personale și organizaționale, activismul și civismul comunitar al femeilor antreprenor, dând curs deopotrivă misiunii Academiei de a fi un for de cercetare și călăuzire a oamenilor către o societate deschisă, a diversității, comuniunii și împărtășirii multiculturale, dar și misiunii EBW, care în cuvintele fondatoarei organizației, dna Bianca Tudor sună astfel:

 Misiunea EBW este să creăm o generație de femei #Elite independente financiar la nivel global care să aleagă să fie în evoluție continuă, să trăiască sănătos și să facă diferența în comunitatea lor! Când ești independentă financiar poți investi în sănătate, dezvoltare personală, familie, comunitate, societate. Când femeile prosperă, lumea prosperă. Suntem alături de ele și creștem împreună armonios într-o lume nouă!” (https://ebw.business/misiune/)

Interviurile vor fi apoi transformate în materiale video/audio și respectiv în cărți, validate și înregistrate în patrimoniul național (și după caz internațional), publicate și distribuite (pe multiple căi, în mediul online și cel fizic) către diversele grupuri sociale cărora le sunt destinate, noi vizând cu prioritate (dar nu exclusiv) mediul educațional, mediul administrativ precum și cel comunitar, axat pe nevoile de evoluție ale tinerilor.

De asemenea, o parte din proiecte vor fi realizate cu statut academic, de cercetare-dezvoltare-inovare, de către colegii noștri din departamentul academic al institutului, în parteneriat cu mediile economice și cu mediile universitare.