Good-Life Style

Good-Life Style – învățături pentru starea ta de bine de la experți din România

Proiectul a fost manageriat de soții Mirabela și Adrian Dinescu, realizat în cadrul parteneriatului dintre Academia Elitelor, Modelelor și Valorilor pe de o parte, și televiziunile iChannel TV și Sud-Vest TV cu participarea a 11 personalități române cu expertiză profesională de top profesori, oameni de știință, medici, preoți, psihologi, terapeuți toți dedicați trup și suflet în a face bine pentru ceilalți, fie din pozițiile de directori de instituții publice sau de organizații profesionale private, fie ca activiști, voluntari și fondatori de organizații comunitare (ONG-uri) implicate în domeniul carității, educației, asistenței sociale, medicinei, drepturilor omului.

 • Prof.univ. dr. Mihai Gafencu – profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, medic psihiatru, în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”. președinte al organizației „Salvați copiii”.
 • Prof. Vasile Antonie Tămaș – preot la Biserica Sf. Mc. Teodor Stratilat din Vâlcele (județul Covasna), supranumit „părintele care salvează vieți”, activist umanitar de mare anvergură, acționând în multiple județe ale țării în ajutorul copiilor, bătrânilor și familiilor nevoiașe.
 • Prof.univ.dr. Gelu Duminică – sociolog, profesor asociat la Facultatea de Sociologie a Universității din București, director al Fundației Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună”
 • Prof.univ. dr. Virgil Radu Enătescu – medic primar psihiatru, seful secției Clinicii de Psihiatrie 1, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Timișoara
 • Conf.univ. dr. Șerban Negru – medic primar de oncologie medicală
 • Lector univ. dr. Teodora Anghel – terapeut Bowen, psihoterapeut transpersonal.
 • Preot Profesor Emilian Prodan – sacroterapeut
 • Dr. Lavinia Melania Bratu – psiholog
 • Dr. Ica Secoșan – psiholog clinician, psihoterapeut la Spitalul Județean de Urgență „Pius Brânzeu” din Timișoara; doctor în științe
 • Dr. Salomeia Putnoky – medic primar igienă, nutriționist, doctor în științe.
 • Simona Voicescu – director executiv al Asociației „Necuvinte”, organizație care militează împotriva violenței domestice având la activ nenumărate programe de succes, inclusiv celebra campanie națională „Aripi frânte”

Proiectul s-a finalizat cu volumul: „GOOD-LIFE STYLE: învățături pentru starea ta de bine de la experți din România care poate fi citit, descărcat și împărtășit/distribuit (gratuit) către orice membru al comunității, de pe site-ul nostru, în format electronic, sau poate fi consultat (în format tipărit) în bibliotecile universitare și județene din marile orașe ale țării.

Infiintat in luna aprilie 2017, SUD VEST TV devine singurul post de televiziune regional din Timisoara cu studiouri de televiziune în zona de Vest si Sud.

Amplasat in Timișoara ca studio principal cultural și stație de emisie, SUD VEST TV aduce în centrul atenției latura culturală și educațională, având ca moderatori, cadre universitare, psihologi, reprezentanți ai mediului de afaceri, avocați, oameni cu o înaltă pregătire profesională și ținută morală, care dezbat subiectele emisiunilor în deplină cunoștință de cauză.

O altă direcție, la fel de importantă, este cea a cunoașterii felului în care delimitarile regionale își promovează interesele, dialectul, idealurile, viața comunității, cu bune și cu rele, cu realizări sau probleme, modalitățile în care aceste probleme sunt comunicate și promovate la nivel regional și național, inclusiv promovarea Clisurii Dunării la adevărata ei valoare și perspectivă turistică.

Ideea de bază a lansării SUD VEST TV este ca prin emisiunile sale, acest post TV să contribuie la dezvoltarea întregii regiuni de SUD VEST, să explice pe larg normele după care se ghidează societatea pro valoare, să aducă la rampă mediul educațional și cultural, iar prin dezbaterile economice să scoatem în evidență performanța, succesul, și, de ce nu, oportunitatea de a se investi în regiunea de Sud-Vest. Și de unde putem face mai bine aceste lucruri, dacă nu de aici? SUD VEST TV poate fi urmărit în județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara, Mehedinți,Gorj, Dolj, pe rețelele RCS&RDS, UPC-VODAFONE, TELEKOM ROMANIA și alte rețele locale.

Echipa mulțumește partenerilor noștri care au susținut financiar realizarea proiectului: dlui Dr. Daniel Metz și companiei NTT DATA Romania, sponsori principali ai Academiei Elitelor Modelelor și Valorilor, promotori ai emancipării sociale și redresării morale a societății românești, susținători ai mediului educațional și științific precum și activităților profesioniștilor din aceste domenii, puse în slujba dezvoltării comunitare.