Campanie de strângere de fonduri pentru susținerea Școlii de Renaștere a Valorii și Virtuții în Societatea Românească

Campanie de strângere de fonduri pentru susținerea Școlii de Renaștere a Valorii și Virtuții în Societatea Românească (din cadrul Academiei) în parteneriat cu Institutul pentru Dezvoltare Umană și Comunitară cu implicarea cărții Radiografia relațiilor de cuplu(ce poate fi descărcată gratuit de pe site-ul nostru) și a autoarei Ela Balaj – cercetător științific la acest institut, specialist în dezvoltare umană, profesor, psiholog la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, psihoterapeut și totodată membră a Academiei.

Campania s-a derulat în perioada martie – aprilie 2021 în multiple locații din spațiul fizic (cluburi de lectură, cafenele, librării) și din mediul online, și s-a finalizat cu un real succes, implicând foarte multe persoane care au pus suflet în susținerea Academiei și a programelor de redresare morală și emancipare valorică a societății românești.

Mulțumim pe această cale tuturor donatorilor! Sunteți eroii noștri și ne bucură faptul că ați ales să contribuiți, fiecare după posibilități, alături de noi, la schimbarea în bine a societății românești. Vă vom păstra mereu în amintire și vă vom onora în istoria Academiei.