Jurnalul Unui Arhitect Comunitar

Volumul reprezintă o fascinantă călătorie de viață și un manual inspirațional de învățătură prin puterea exemplului. Alături de Cristina Grigore cititorul va fi purtat prin peisajul de basm al unui destin de activist comunitar, bogat sortimentat cu sfaturi și modele, dintr-o gamă variată a domeniilor Academiei Elitelor, Modelelor și Valorilor, prioritare fiind următoarele sfere de realitate:

– o viață model

– puterea exemplului

– inovație și avangardă

– dezvoltare comunitară

– mentorat și dezvoltare umană

Vă urăm drum bun alături de eroina noastră și ne dorim să vă simțiți cel puțin la fel de încântați de farmecul povestirii, pe cât am fost și noi. Avem, cu toții, de cules multe roade necesare creșterii și evoluției personale, din această superbă călătorie alături de Cristina.

De asemenea echipa Academiei Elitelor Modelelor și Valorilor mulțumește în mod special Excelenței sale, Consulul Olandei dl. Wouter Reijers, Consulatului Olandei la Cluj-Napoca, Companiei “Reijers Consulting” și Fundației “Părinți din România”, care au făcut posibil acest proiect.

Cartea poate fi citită în format tipărit în bibliotecile mari din țară (în special cele universitare și în cele județene), iar în format electronic (PDF) vă invităm să o descărcați (gratuit) de pe link-ul de mai jos. Volumul este pus în mod liber la dispoziția societății și poate fi împărtășit/distribuit în diverse comunități și rețele online pentru a ajunge la cât mai multă lume.

Jurnalul unui arhitect comunitar – Cristina Grigore