Good-Life Stile – Mirabela & Adrian Dinescu

Cartea este rezultatul unui proiect manageriat de soții Mirabela și Adrian Dinescu, realizat în cadrul parteneriatului dintre Academia Elitelor, Modelelor și Valorilor pe de o parte, și televiziunile iChannel TV și Suv-Vest TV cu participarea a 11 personalități române cu expertiză profesională de top – profesori, oameni de știință, medici, preoți, psihologi, terapeuți – toți dedicați trup și suflet în a face bine pentru ceilalți, fie din pozițiile de directori de instituții publice sau de organizații profesionale private, fie ca activiști, voluntari și fondatori de organizații comunitare (ong-uri) implicate în domeniul carității, educației, asistenței sociale, medicinei, drepturilor omului.

 • Prof.univ. dr. Mihai Gafencu – profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, medic psihiatru, în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Copii „Louis Țurcanu”. președinte al organizației „Salvați copiii”.
 • Prof. Vasile Antonie Tămaș – preot la Biserica Sf. Mc. Teodor Stratilat din Vâlcele (județul Covasna), supranumit „părintele care salvează vieți”, activist umanitar de mare anvergură, acționând în multiple județe ale țării în ajutorul copiilor, bătrânilor și familiilor nevoiașe.
 • Prof.univ.dr. Gelu Duminică – sociolog, profesor asociat la Facultatea de Sociologie a Universității din București, director al Fundației Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună”
 • Prof.univ. dr. Virgil Radu Enatescu – medic primar psihiatru, seful secției Clinicii de Psihiatrie 1, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Timișoara
 • Conf.univ. dr. Șerban Negru – medic primar de oncologie medicală
 • Lector univ. dr. Teodora Anghel – terapeut bowen, psihoterapeut transpersonal.
 • Preot Profesor Emilian Prodan – sacroterapeut
 • Dr. Lavinia Melania Bratu – psiholog
 • Dr. Ica Secoșan – psiholog clinician, psihoterapeut la Spitalul Județean de Urgență „Pius Brânzeu” din Timișoara; doctor în științe.
 • Dr. Salomeia Putnoky – medic primar igienă, nutriționist, doctor în științe.
 • Simona Voicescu – director executiv al Asociației „Necuvinte”, organizație care militează împotriva violenței domestice având la activ nenumărate programe de succes, inclusiv celebra campanie națională „Aripi frânte”

Echipa mulțumește partenerilor noștri care au susținut financiar realizarea proiectelor și apariția cărții, în special dlui Dr. Daniel Metz și companiei NTT DATA Romania, sponsori principali ai Academiei Elitelor Modelelor și Valorilor, promotori ai emancipării sociale și redresării morale a societății românești, susținători ai mediului educațional și științific precum și activităților profesioniștilor din aceste domenii, puse în slujba dezvoltării comunitare.

Mulțumim de asemenea Editurii Napoca Star și domnului director Dinu Ureche, care, așa cum spune și motto-ul editurii, din dragoste pentru carte ne-au fost alături timp de 6 ani sprijinind peste 140 de programe editoriale ale noastre, toate vizând promovarea valorilor românești, deopotrivă a tinerilor și a adulților care pot constitui modele de urmat prin contribuțiile lor la progresul științei, culturii și vieții sociale.

Cartea poate fi citită în format tipărit în bibliotecile mari din țară (în special cele universitare și în cele județene), iar în format electronic (PDF) vă invităm să o descărcați (gratuit) de pe link-ul de mai jos. Volumul este pus în mod liber la dispoziția societății și poate fi împărtășit/distribuit în diverse comunități și rețele online pentru a ajunge la cât mai multă lume.

Carte – Good-Life Stile – Mirabela & Adrian Dinescu