Femeia și calea mântuirii – Theodor Damian

Cartea este rezultatul proiectului  „Femeia și mântuirea lumii” ,îngrijit de Pr. Prof. Univ. Dr. Theodor Damian și realizat în cadrul parteneriatului dintre Academia noastră, Institutul Român de Teologie și Spiritualitate Ortodoxă din New-York și Asociația Auxiliară a Femeilor Ortodoxe din America sub patronajul moral al Mitropoliei Române Ortodoxe a Celor Două Americi și a Episcopiei Române Ortodoxe de Canada, cu binecuvântarea Î.P.S. Părinte Mitropolit Nicolai și a P.S. Părinte Episcop Ioan Casian precum și cu sprijinul doamnei Preotese ing. Claudia Aileni.

Volumul conține în prima parte conferința academică intitulatăFemeia și mântuirea lumii” susținută de domnul Pr. Prof. Univ. Dr. Theodor Damian, iar în partea a II-a conferința culturală „Femeia, poezia lumii” realizată cu aportul a 14 participanți din Diaspora – SUA (New-York, Florida, Georgia, Connecticut), Canada (Toronto, Ottawa, St Hubert), Germania (Winzer) – și din România (județele: Ilfov, Iași, Suceava, Bacău, Timiș, Bihor).

Echipa mulțumește partenerilor noștri care au susținut financiar realizarea proiectelor și apariția cărții, în special dlui Dr. Daniel Metz și companiei NTT DATA Romania, sponsori principali ai Academiei Elitelor Modelelor și Valorilor, promotori ai emancipării sociale și redresării morale a societății românești, susținători ai mediului educațional și științific precum și activităților profesioniștilor din aceste domenii, puse în slujba dezvoltării comunitare.

De asemenea mulțumim Editurii Limes un partener de mare valoare a Academiei noastre, precum și domnului Mircea Petean, directorul editurii (și membru al Academiei), pentru sprijinul oferit deopotrivă pentru apariția volumului cât și pentru promovarea/ distribuirea lui (în format tipărit) lui către mediile culturale și academice din țară și din Diaspora.

Cartea poate fi citită în format tipărit în bibliotecile mari din țară (în special cele universitare și în cele județene), iar în format electronic (PDF) vă invităm să o descărcați (gratuit) de pe link-ul de mai jos. Volumul este pus în mod liber la dispoziția societății și poate fi împărtășit/distribuit în diverse comunități și rețele online pentru a ajunge la cât mai multă lume.

Carte – Femeia și calea mântuirii – Theodor Damian (PDF)