Destine pe scena vieții – Mirela Dișa

Volumul este rezultatul unui proiect realizat sub conducerea doamnei Mirela Dișa, în baza parteneriatului dintre Academie și televiziunea Tele U Craiova, (Televiziunea Universității din Craiova) cu participarea a 9 personalități remarcabile din mediul cultural-artistic și universitar românesc, adevărați  purtătorilor de lumină invitați să ne vorbească nouă, tuturor, despre drumul care urcă spre înălțimi, despre modele de valori, caracter, existență, activitate, demne de urmat de către generațiile tinere, despre cum să ne regăsim și dezvoltăm fiecare propria identitate și cale în viață, dar în același timp să învățăm a trăi frumos, în armonie, comuniune și împărtășire cu toți ceilalți membri ai comunității, precum și cu dragoste, respect și grijă față de natura înconjurătoare.

  1. Ofelia Popii – actriță a Teatrului „Radu Stanca” din Sibiu și totodată una dintre cele mai bune actrițe din țară. Cadru didactic universitar asociat. Absolventă a Facultății de Teatru din Cluj-Napoca (din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”), câștigătoare, până în prezent, a  3 premii Uniter și un Gopo.
  2. Geo Dinescu – actor păpușar, absolventă a Universității „I.L. Caragiale” în București
  3. Sergiu Corbu – interpret, compozitor, antreprenor cultural
  4. Dragoș Măceșanu – actor la Teatrul Național din Craiova
  5. Vlad Drăgulescu – director artistic al Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova
  6. Andrei Voica – sportiv, chef, antreprenor, filantrop.
  7. Adina Constantinescu – designer vestimentar, antreprenor.
  8. Michelle Pătran – farmacist, interpret, compozitor, profesor, antreprenor cultural.
  9. Minela Popa – make-up artist la Teatrul Național din Craiova, cadru didactic universitar asociat. Câștigătoare a Medaliei de merit de la Președinția României, și respectiv a Premiului Uniter.

Echipa mulțumește partenerilor noștri care au susținut financiar realizarea proiectelor și apariția cărții, în special dlui Dr. Daniel Metz și companiei NTT DATA Romania, sponsori principali ai Academiei Elitelor Modelelor și Valorilor, promotori ai emancipării sociale și redresării morale a societății românești, susținători ai mediului educațional și științific precum și activităților profesioniștilor din aceste domenii, puse în slujba dezvoltării comunitare.

Mulțumim de asemenea Editurii Napoca Star și domnului director Dinu Ureche, care, așa cum spune și motto-ul editurii, din dragoste pentru carte ne-au fost alături timp de 6 ani sprijinind peste 140 de programe editoriale ale noastre, toate vizând promovarea valorilor românești, deopotrivă a tinerilor și a adulților care pot constitui modele de urmat prin contribuțiile lor la progresul științei, culturii și vieții sociale.

Cartea poate fi citită în format tipărit în bibliotecile mari din țară (în special cele universitare și în cele județene), iar în format electronic (PDF) vă invităm să o descărcați (gratuit) de pe link-ul de mai jos. Volumul este pus în mod liber la dispoziția societății și poate fi împărtășit/distribuit în diverse comunități și rețele online pentru a ajunge la cât mai multă lume.

Carte – Destine pe scena vieții – Mirela Dișa